Egy manikűrösnek számtalan olyan eszközzel kell rendelkeznie, amely ahhoz szükséges, hogy a megfelelő körömdíszítést el tudja készíteni. Hiszen az alap lakk felvitele még csupán a legelső lépés – ennél sokkal többre van szükség abban az esetben, ha igazán ki akarunk emelkedni a tömegből.

De mégis mi az oka annak, hogy rengeteg különféle eszköz szükséges a sikerhez? Íme lássunk egy rövid bemutatót azokról a termékekről, amelyeket nem hagyhatunk ki!

Műköröm csiszológép

Ez arra használható, hogy a körmünket megfelelő méretűre és formájúra csiszoljuk le. Ez azért elengedhetetlen, mert a végeredmény kifejezetten ronda lehet abban az esetben, ha ezt nem vagyunk hajlandóak megtenni.

UV led lámpa

Az UV led lámpa abban lehet óriási segítségünkre, hogy a lakkot gyorsan és hatékonyan meg tudjuk szárítani a körmünkön. Nagyon sokan azt hiszik, hogy erre semmi szükség, pedig igen! Mert nem mindegy, hogy 10 perc alatt készül el a végeredmény, vagy 1 perc alatt. Itt tesz különbséget a használt lámpa.

Porelszívó

Amikor végeztünk, a port valahogy el kell takarítani a végén. Ebben lehet a segítségünkre a porelszívó készülék, amely lényegében a csiszolás után visszamaradt anyagot tűnteti el véglegesen. Nagyon sokan azt hiszik, hogy ennek a megvétele felesleges – de szalon tulajdonosként nem maradhat el.

Csillámpor

Ez csak az extra ráadás. A csillámpor egy különleges plusz, amelyet a körmünkön használhatunk minden egyes esetben, ha plusz csillogást akarunk adni annak.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.