Nagyon sokan próbálkoznak manapság testépítéssel, tömegnöveléssel, és különféle diétákkal, megoldásokkal. Ennek az az oka, hogy a különleges étkezés mára nagyon trendi lett: sokan szeretnek olyan ételeket fogyasztani, amelyek tényleg hozzájárulnak a sikerükhöz, hiszen a sportolás, súlyemelés önmagában véve már nem mindig elég.

A koksz szereket leszámítva van néhány olyan étel, amelyet érdemes lehet kipróbálni.

Protein szelet

A fehérjeszelet (proteinszelet) egy olyan ízletes, csokoládéra emlékeztető étel, amelyben rengeteg fehérje van, így elősegíti az izmok megfelelő épülését. Sokféle ízesítéssel lehet kapni, akár csokis, málnás, epres, vagy mogyorós kivitelben is a különféle boltokban és kereskedésekben.

Smoothie por

A smoothie egy olyan italpor, amelyet bele lehet keverni különféle italokba, például tejbe, vízbe, vagy gyümölcsturmixba. Mindig figyeljük meg, hogy pontosan milyen ital mellé javasolják a használatát, vannak olyanok, amelyeket kizárólag tejbe szoktak keverni.

C-vitamin

Sokan alábecsülik ennek a fontosságát – tény és való, hogy ez nem közvetlenül az izomépítés miatt fontos, hanem azért, mert a szedése segít elkerülni a folyamatos betegeskedést. Akik eleget esznek belőle, azok zavartalanul mehetnek a konditerembe, akár télvíz idején is.

Mindig szedjünk elegendő mennyiségben mindegyikből

Mindegyikből érdemes elegendő mennyiségben szedni, fogyasztani, és folyamatosan ügyelni arra, hogy a tápanyagellátás ne szakadjon meg, hiszen pár hónap kihagyás végzetessé válhat.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.